NITRIANSKE UNIVERZITNÉ DNI 2021: Týždeň bezpečnosti potravín

Týždeň bezpečnosti potravín
Odborné prednášky, prezentácie, dotazníkové prieskumy. Podujatie je zamerané na propagáciu bezpečnosti potravín, činnosti Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín, činnosť jeho vedeckých výborov, propagáciu národných vedeckých skupín, úlohy odboru bezpečnosti potravín a výživy Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. Súčasne sa bude robiť propagácia bezpečnosti potravín na základných a stredných školách, ako aj medzi spotrebiteľmi pri nakupovaní potravín. Budú prebiehať diskusie s vybranými odborníkmi na aktuálnu tému. Pedagógovia katedry budú v stanovených termínoch poskytovať odborné konzultácie
k aktuálnym problémom bezpečnosti potravín.
Čas: 9.00 – 12.00 h
Zodpovedá: prof. Ing. Jozef Golian, Dr. (Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU)

Ísť späť