NITRIANSKE UNIVERZITNÉ DNI 2022: Netradičné suroviny a ich využitie v gastronómii - WORKSHOP

Netradičné suroviny a ich využitie v gastronómii - workshop s Ing. Evou Ivanišovou, PhD.
Účastníci sa oboznámia s netradičnými a menej známymi surovinami a plodinami a ich možnosťami využitia v gastronómii. V rámci praktických zručností sa naučia vyrábať čokoládu a pralinky v štýle: „from bean to bar“ či pripraviť kávu z praženej zelenej kávy. Súčasťou workshopu bude aj získanie vedomostí o bioaktívnych látkach, ich účinkoch na ľudský organizmus a možnostiach aplikácie v odvetví medicíny, biotechnológie, farmaceutického priemyslu atď. Viac  informácií na https://www.facebook.com/SpolokPasteurČas a miesto konania:  9.00 – 15.00 h, SPU v Nitre, Tr. A. Hlinku 2, pavilón T, 4. posch., miestnosť AT41
Zodpovedajú:  Ing. Michal Lenický (Študentský spolok Pasteur), Ing. Mária Holovičová, PhD. (Útvar univerzitných služieb SPU)

Ísť späť