Produkcia mäsa: kľúčové príležitosti a výzvy v odvetví výroby mäsa v podmienkach Slovenska - výberová prednáška

Téma: Produkcia mäsa: kľúčové príležitosti a výzvy v odvetví výroby mäsa v podmienkach Slovenska - výberová prednáška
Prednášajúci: Ing. Rudolf Nádaský, PhD., PD Špačince.
Ing. Rudolf Nádaský, PhD., je predstaviteľ generácie manažérov, ktorá udržala a zvýšila výkonnosť poľnohospodárskych družstiev na úroveň konkurencie západoeurópskych fariem. PD Špačince patrí k špičkovým európskym producentom tvrdej pšenice a kvalitného hovädzieho mäsa. Ukážkovo realizuje udržateľné hospodárenie na pôde. Je zanietený chovateľ dobytka, zaoberá sa vplyvom šľachtenia dobytka na kvalitu mäsa. Je predsedom najlepšie hospodáriaceho družstva na Slovensku za rok 2021 (Top Agro Slovensko), má najväčší chov výkrmového dobytka na Slovensku.
Dátum a čas: 12. 3. 2024 o 11.00 h
Miesto: SPU v Nitre, Tr. A. Hlinku 2, poslucháreň A-01
Prednáška je relevantná k študijnému odboru poľnohospodárstvo a krajinárstvo.

Ísť späť