Aktuálne informácie

napísal

Úrad priemyselného vlastníctva SR zapísal 9. októbra 2024 do registra úžitkový vzor na sušienky s prídavkom hlivy ustricovitej, pod číslom PUV 103-2024 – Sušienky s prídavkom selénom fortifikovanej hlivy ustricovitej a aktívneho glukánu z hlivy a spôsob ich výroby.

napísal

Študenti Fakulty biotechnológie a potravinárstva študijného programu potraviny a technológie v gastronómii sa 17. októbra zúčastnili na zážitkovom kávovom workshope.

napísal

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre nezabúda na svojich bývalých zamestnancov, ktorí sú už dnes v seniorskom veku. Univerzitná odborová organizácia pre nich zorganizovala v spolupráci s vedením univerzity, fakúlt a celoškolských pracovísk 16. októbra príjemné stretnutie v spoločenskej sále Študentského domova Mladosť.

napísal

Kreatívne centrum SPU v Nitre a Fakulta ekonomiky a manažmentu (FEM) predstavili 15. októbra nový koncept tvorivých diskusií a inšpiratívnych stretnutí s názvom Kreatívna kaviareň.

napísal

Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre organizovala 10. – 11. októbra konferenciu FOOD|BIO|TECH. V rámci sekcie FOOD TECHNOLOGY & QUALITY predstavila inovované trvanlivé výrobky, ktoré vyvinul kolektív pracovníkov Ústavu potravinárstva FBP.

SPU v Nitre – Zelená univerzita